CHOOSE 2 BE HEALTHY


Coaching in Amsterdam

Trainers

Ons team bestaat uit gedreven gecertificeerde en ervaren trainers met een gedegen sport achtergrond die u graag begeleiden naar uw doel. 

Als trainers hebben wij één gemeenschappelijk doel. Dat is de kwaliteit van het welzijn te waarborgen en verhogen. 

Een gezonde levensstijl is essentieel voor optimale balans van het bestaan. 

  • Alle trainers zijn flexibel beschikbaar.
  • Let op! De tijden van elke les worden bepaald in overleg met de trainer

______________________________________________

Mijn naam is Mitchell Collins. Kwaliteitsverhoging van het bestaan is meer dan essentieel. Een degelijk welzijn is een combinatie van het mentale en fysieke. Het samenbrengen van deze factoren is een kunst die ik gedurende mijn carrière heb weten te ontwikkelen.    

Je kan worden wie je wilt zijn met geloof, consistentie, discipline & geduld aan de basis. Deze normen zijn in m’n 13 jarige atletiekcarrière diep ingestampt. Ook heb ik mij ontwikkeld tot atletiek coach & advanced personal & performance trainer.  

Mijn focus ligt voornamelijk op vorm, oftewel perfecte uitvoering op grond van analytisch vermogen. Ook optimale balans tussen spiergroepen. Dit is cruciaal bij blessure preventie, verhoging van prestatie en verbetering van postuur.   

Algehele conditioning, sport specifieke training, hypertrofie(spieropbouw) en gewichtsverlies horen tot onderdeel van m’n specialiteiten.

Ik kijk uit naar een productieve samenwerking met u!
 


Mijn naam is Alejandro Kopra. Ik ben 23 jaar oud. Mijn prioriteit is dat ik jou in een minimale tijd een maximaal trainingsresultaat wil laten bereiken. Ik zal je helpen met verschillende diensten op weg naar een gezondere levensstijl, energiek lichaam en hogere niveaus van geluk in je leven. 

Specialiteiten:
    •   Spieropbouw
    •.  Afvallen
    •   Voedingsadvies
    •   Specifieke training(voetbal)
    •   Medical training(revalidatie)
    •   Lichaamsconditie verbeteren

 

 

Mijn naam is Eugene Rijsenburg (ex professionele danser)

Heeft u moeite met het behalen van bepaalde fitness doelen? Heeft u hulp en de juiste begeleiding nodig ?
Heeft u een doel en de keuze gemaakt deze te behalen. Dan staat u er niet alleen voor! 

U krijgt begeleiding bij het  fitter worden, afvallen, spieren opbouwen en blessure vrij trainen. Wilt u graag maar durft u de stap niet te nemen vanwege omstandigheden. Ik zal u helpen uw vertrouwen en motivatie te vinden en vanuit daar actie ondernemen.

Ik heb meer dan 15 jaar ervaring bij het begeleiden van jongeren & ouderen en werk altijd doel gericht. Het streven naar resultaat staat bij mij ook voorop. Naast het lesgeven ben ik ook in bezit van een sportmassage certificaat, waarbij ik kan helpen om bepaalde klachten te voorkomen  en te behandelen.

U kunt bij mij terecht voor persoonlijke begeleiding maar ook voor smallgroup lessen en multi - pt.

#fitzijniseenkeuze 

 

Ik ben Kevin Bourne. Eerlijkheid en geduld zijn pilaren waar ik elke relaties met de klant op baseer. Ik ben ervan overtuigd dat we daardoor samen resultaatgericht kunnen werken. Expertise en vakkundigheid vind ik belangrijk. Als ik niet over de juiste kennis beschik, dan zoek ik de juiste kennis.

Ik heb 15 jaar American Football op het hoogste niveau in Nederland gespeeld. Aanvoerder van het Nationale team en van Nederlandse kampioen geweest. In deze sport ontzettend veel ervaring opgedaan in alle facetten van Sport performance (explosiviteit, coördinatie, stabiliteit, uithoudingsvermogen & snelheid). 

  • Ik heb sportpsychologie en fitvak fitnesstrainner A & B voltooid. 
  • Krachtopbouw, overall fitness en gewichtsverlies? Let’s work!!
  • Sportperformance trainingen zijn mijn specialiteit! 
  • Ik ben een groot ondersteuner van het BootyBuilder programma, dus als het je doel is om te vormen en bouwen, help ik je daar graag bij!

Klik hier om direct van start te gaan!